• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Giroud: Az Arsenal nem kell új csatárt igazoljon januárban!



    A francia válogatott csatár, aki a Newcastle elleni győztes gólt szerezte, elmondta, hogy szerinte Theo Walcottban és Lukas Podolskiban megvan minden, ami kell ahhoz, hogy bajnokságot nyerjenek.Giroud
    Az ágyúsoknak van egy listája a szerdán kezdődő átigazolási időszakban, amelyben Wenger sokak szerint egy minőségi csatárt fog igazolni, aki Giroud mellett játszhat.
    Az ágyúsok hátrányból jöttek vissza a West Ham ellen, köszönhetően Theo Walcott duplájának, valamint a visszatérő Podolski góljának, majd Giroud szerzett győztes gólt a Newcastle ellen, vasárnap, és éppen emiatt állítja azt a francia, hogy elegen vannak a támadó részlegben.
    “Vannak olyan játékosaink, akik tudnak elől játszani,”mondta a Canal+-nak vasárnap reggel, még azelőtt, hogy betalált volna a St James’Parkban.
    “Lukas jó a visszatérése óta, és Theo is játszhat csatárt. Megvagyunk mennyiségben és minőségben is. Ha az edző pihentetni akar engem, akkor sem kell új csatárt vegyen. Jobban örülnék annak, hogyha nem jönne új csatár.
    “A meccs után helyre kell jöjjek, masszázs által, valamint az által, hogy jól eszek és jól alszok. Így élek én. Szerencsém van, hogy nem vagyok hajlamos a sérülésekre, és a testem is tolerálja a sok mérkőzést.”
    Giroud győztes gólt szerzett Alan Pardew csapata ellen, és ez volt az első gólja az utóbbi 5 meccsen. Giroud elismerte, hogy egy ideje nem mentek jól a dolgok, miután nagyszerűen kezdett.
    “Ha egy csatár nem talál be, akkor egy idő után unalmas lesz minden. Nem volt szerencsém, mivel nem voltam jó helyen a jó időben. A szerencse velem volt a szezon elején, de később már nem.
    “Tudom, hogy mire vagyok képes, és tudom azt is, hogy vissza tudok térni. Csatárként én vagyok a csapat első megvédője. Mindig öröm az, hogyha visszaszerzem a labdát. Ilyen a modern foci, amelyben nagyon fontos, hogy nyomás alatt tartsd az ellenfelet.”

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal), Sérülés

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: