• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Holtby: Sherwoodnak idő kell ahhoz, hogy változtasson a Tottenhamen!



    Az egykori Blackburn középpályás vezetésével eddig 1 győzelmet, 1 döntetlent és 1 vereséget szerzett a csapat, viszont Holtby szerint az új főnökének meglehetősen nehéz startja volt.Holtby
    A 44 éves edzőt először ideiglenesen nevezték csak ki Andre Villas-Boas távozása után, majd hétfőn 18 hónapos szerződést kötöttek vele.
    Sherwood maga is elismerte, hogy kockáztatott az ő kinevezésével a csapat, de elutasította azon pletykákat, miszerint csak addig marasztalják amíg nem találnak egy nagyobb nevű edzőt a helyére.
    A West Ham ellen 2-1re kapott ki a csapat a Ligakupában, ezután viszont legyőzték a Southamptont, valamint döntetlent játszottak a WBA ellen, így nem mondhatjuk el azt, hogy túl biztosan kezdett volna a csapat az egykori játékossal.
    Holtby szerint a keret már érti mit is akar Sherwood, és megdicsérte az edzőt, mivel az nyugalmat sugároz a csapatra.
    “Ő még új, és most próbálja a csapattal megvalósítani az elképzeléseit, és mi mögötte kell álljunk,”mondta a német válogatott.
    “100%-ban kell támogassuk őt. Jó érzéke van a focihoz, és nagyszerű a játékstílusa is.
    “Szereti a támadó focit. Időt kell még adni neki, mivel nem egyszerű változtatni egy csapaton, hogyha a Karácsonyi időszakban próbálod ezt.
    “Nincs túl sok időd edzésre. Minden tiszteletem az övé, mivel lenyugtatta a dolgokat. A dolgok, amiket ő próbál a csapathoz hozni, igazán működhetnek.”
    A Tottenham vasárnap fogadja a Stoke Cityt a White Hart Lanen, és ezen a meccsen próbálja megszakítani 4 meccses hazai nyeretlenségi sorozatát.

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: