• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A City a 12 milliót érő csodagyereket, Zoumat akarja leigazolni!



    A csapat a 19 éves franciát nézte ki, mivel ő meg tudja oldani Manuel Pellegrini védelmi problémáit, és biztosak abban, hogy januárban le tudják őt igazolni.Zouma
    Ferran Soriano és Txiki Begiristain nagy tisztelői a francia U21es sztárnak, és vele akarnák megoldani a csapat védelmi problémát.
    A City reméli, hogy 10 millió fontért meg tudják szerezni majd szerezni a játékost, akinek már tárgyalnak a klubjával.
    Az Etihad Stadiumbeli csapat érdeklődött a Porto párosáért, Eliaquim Mangalaért és Nicolas Otamendiért, de a csapat nem akarja eladni két legértékésebb játékosát.
    Zouma most februárig tartó eltiltását tölti, miután eltörte a Sochaux középpáláyásának, Thomas Guerbertnek a lábát. A City vezető játékos felderítője, Gary Worthington közelebbről is megnézte a játékost, és meglehetősen olcsó alternatívának tartja.
    A Chelsea is érdeklődik iránta, de a City mindenképpen meg akarja szerezni őt, mivel megsérült Vincent Kompany, Micah Richards, és az új igazolás, Martin Demichelis is.
    Manuel Pellegrinit nem zavarja a játékos eltiltása, és most összedolgozik Sorianoval és Bergiristainnal a januári átigazolási szezon előtt.
    Zouma a St Etienne csapatánál mutatkozhatott be 16 évesen, és azóta 50 Ligue1 meccsen játszott, és ezek után több nagy csapat érdeklődését is kiváltotta.

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: