• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Nasri: Pellegrini Wengerre emlékeztet!



    A francia, aki nehéz időszakot élt meg az elmúlt szezonban Mancini vezetése alatt, elmondta, hogy jó a kapcsolata az új edzővel, és azt, hogy így visszanyerte a legjobb formáját.Nasri
    A francia elismerte, hogy nehéz szezonja volt Roberto Mancinivel, mivel nem tudta elfogadtatni magát, míg a City elvesztette a bajnoki címet a Manchester Uniteddal szemben.
    De Nasri új életre kelt az Etihadban az új, támadóbb stílus miatt, és elismerte, hogy ebben fontos szerepet játszik az is, hogy jó a kapcsolata Pellegrinivel, és ez is részt játszik a sikerben.
    “Az előző szezon nehéz volt nekem is, személyes okok miatt is, valamint az EB-s hiba miatt is,”mondta a Daily Mirrornak.
    “Ezen a nyáron viszont kiszellőztettem a gondolataimat, és sokkal határozottabban tértem vissza, hogy egy nagyszerű szezont produkáljak.
    “De most minden jól megy: egy jobb helyen vagyok, és minden úgy megy, ahogy akarom. Pellegrini Arsenere emlékeztet, főleg a munkamenetében.
    “Ugyanaz a hozzáállása, ahogy beszél a játékosokkal, és ahogy elmondja nekik azt, hogy mi jó és mi nem.
    “De mindig konstruktív, és mindig tudja, mit akar tőled, és, hogy mit akar a csapattól.
    “Úgy érzem, hogy bízik bennem, és felelősséget ad nekem a pályán. Amikor az edző ilyen, akkor vissza akarod fizetni a beléd fektetett bizalmat-ezt próbálom most.”
    Nasri szerint az egyik legjobb időszakát éli most meg, és szereti a focit, és elismerte azt, hogy még mindig élvezi a játékot.
    “Mosolyognom kell, mivel mi, focistaként, nagyon szerencsések vagyunk, hogy azt tehetjük amit. De ez nem csak a munkám.
    “Ez a szenvedélyem is. Mosollyal kell játsszak, mivel ilyenkor megy leginkább jól a játék.”

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: