• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Pellegrini: A City még mindig esélyes a bajnoki címre!



    A City meglepetésre kikapott szombaton, de a chilei szerint még mindig bajnok lehet a csapat.Pellegrini
    Az egykori Malaga edző csapata 3 perc alatt kapott két gólt, korábban pedig még egyet. A birminghamiek góljait Leandro Bacuna, Karim El Ahmadi és Andi Weimann szerezték.
    A City viszont még mindig lehet bajnok, és Pellegrini elmondta azt, hogy a csapat teljes erejével fog koncentrálni minden meccsre ezután is, köztük az Everton elleni meccsre, ami jövő hétvégén lesz.
    “Nem gondolunk a bajnoki címre, csak arra, hogy minden meccset megnyerjünk,”mondta a meccs után. “Ha így játszunk mint most, akkor úgy gondolom, hogy harcolhatunk a bajnoki címért.
    “Nagyon fura, de azt mondom, hogy az első gól lesgól volt.A 2. előtt nem kellett volna szabadrúgást adni, és a 3. akkor érkezett, mikor megindultunk előre.
    “Sok helyzetünk volt, és többet volt a labda is nálunk. Sok tiszta helyzetünk volt, de nem találtunk be. Kétszer vezettünk, így kétszeresen is elégedetlen vagyok.
    Paul Lambert eközben nagyon boldog volt csapatával, amely kétszer is hátrányból jött vissza,és elismerte azt,hogy a 3. gól előtti hosszú passzt Brad Guzan adta, aki nagyon fontos a csapatnak.
    “Nagyszerűen látott a pályán Brad, így sikerült neki. Ő szokta ezeket elvégezni, és jól sikerült neki. Ez nem egy hosszú labda volt, csak hosszan lett kirúgva.
    “Nem Bradért játszottuk a meccset. Ő a saját szemén át látja a pályát, és én nem mondom meg neki azt, hogyan szerezze meg a labdát és azt, hogyan passzoljon. Ha ez sikerül neki akkor se nekem kell megköszönje.
    “Nagyszerű eredmény ez a Manchester City ellen, mivel a csapat sokkal nagyobb, és erősebbek a játékosaik. A legnagyszerűbb az volt, hogy két alkalommal is hátrányból jöttünk vissza.”

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: