• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Lampard elit társasághoz csatlakozhat!



    Frank Lampard kedden 100. válogatottságát ünnepelheti, miután része volt Roy Hodgson megújított középpályás sorának.Frank-Lampard-England-Moldova-World-Cup-quali_2999556
    Hodgson újra egy Lampard-Gerrard párossal kezdett Moldova ellen pénteken, míg a két veterán mellett az Arsenalos Jack Wilshere kezdett.
    Hármukkal a csapatban Anglia 4-0-ra nyert a VB selejtező H csoportjában, míg kedden majd a 3.helyezett Ukrajnával játszanak.
    Wilshere, aki helyett Ross Barkley jött be az 59.percben, ez mondta a Sky Sports Newsnak:”Úgy nőttem fel, hogy Lampardot és Gerrardot láttam játszani, és nagyszerű volt az, hogy velük játszhattam.
    “Nagyszerűen ment. Lampssal kicsit feljebb játszottunk, míg Gerrard hátrébb.
    “Ez jól ment, mivel nagy passzolási körünk lett, és Lamps többször előre tudott menni, viszont nem volt szerencséje, hogy betaláljon.”
    Wilshere Arsenalos csapattársa, Theo Walcott ezt mondta:”Fogadok arra, hogy Frank és Stevie nagyon öregnek érezték magukat mellette!
    “Ez viszont működött. Nagyszerű volt a kommunikáció közöttük, és ez fantasztikus lett.”
    Lampard a 8. olyan angol, aki 100 válogatottságot érhet el, ha Hodgson hasonló kezdővel kezd Kijevben.
    Gary Cahill ezt mondta:”Ez nagyszerű számunkra. Remélem, hogy ez marad kedden is, és remélem, hogy nyerünk. Összességében, ez egy jó éjszaka volt.”

    Forrás:www.teamtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: