• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Liverpool biztos Willian leigazolásában!



    Az anfieldi klub 30 milliót ajánlott az Anzhi Makhachkala csapatának a brazil válogatottért, és reméli, hogy le tudja igazolni a brazilt.Willian
    A Liverpool biztos abban, hogy a Tottenham orra elől igazolja le a brazil szélsőt, Williant.
    A mersey partiak remélik, hogy egyezségre jutnak az Anzhi Makhachkalaval a következő 48 órában, miután 30 milliót ajánlottak a meglehetősen kapós játékosért.
    A Liverpool azt is kijelentette, hogy megadja Williannak azt a 100 ezer fontos heti fizetést, amit most is kap, hogy így győzze meg.
    A vörösök még arról is próbáltak megegyezni, hogy az orosz klubnál maradna a következő átigazolás további 50%os profitja.
    A Tottenham is tárgyalt már az Anzhival Willianről, aki régóta célpont, de nem tettek még ajánlatot.
    A 25 éves játékos várhatóan kedd éjfélig dönt, és a szerződése a hét közepén rendeződhet majd.
    A brazil augusztusban elismerte azt, hogy reménykedik egy Liverpoolba igazoláson, miután az Anzhi eladja legjobbjait, köztük Samuel Eto’o-t is, hogy így faragja le a költségeit.
    Willian ezt mondta:”Már folynak a tárgyalások. Régebben a Manchester City is bejelentkezett értem, de a 40 milliós ajánlatot akkor Kerimov visszautasította. De ez már rég volt.
    “Most egy új ajánlatra várok, ami több csapattól is érkezhet, többek között a Liverpooltól is. Ha tényleg jön a Liverpool, akkor jó, mert ez egy nagy csapat. Reményteli vagyok és nyugodt, de várom a legjobbat.”
    Közben Aly Cissokho az orvosi vizsgálatokon esik át, miután kölcsönbe érkezik 1 szezonra a Valenciatól. A Poolnak opciója lesz a vásárlásra, ami által 4,6 millió euróért veheti meg a francia bal bekket 12 hónap múlva.

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: