• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A MU Fellaini leigazolását fontolgatja, miután egyre kisebb az esély Fabregas leigazolására!



    A vörös ördögök azon gondolkodnak, hogy kifizessék az Everton sztárjának kivásárlási árát, miután nem valószínű, hogy a Barcelona középpályását meg tudnák szerezni.
    A PL címvédő 25,5 milliót kellene fizessen az Evertonnak Fellainiért, miután Fabregas várhatóan maradni fog a Barcelonanál, lévén, hogy beszélt az új edzővel, Gerardo Martinoval.
    Fellaini, akit Rio Ferdinand manchesteri éttermében láttak, kivásárlási ára augusztus 1.én fog emelkedni, így a United gyorsan kell cselekedjen.
    Egyes források Leighton Baines érkezéséről is írtak, mivel így újra együtt dolgozhatna a játékos egykori edzőjével, David Moyessal.A balbekk SAF célpontja volt a tavaly nyáron már, és most várhatóan 17,5 és 23,3 millió euró közötti összegért jöhet.
    A belga 87 ezer fontot keres most hetente a Goodison Parkban, viszont ha az Old Traffordra érkezik, akkor fizetésemelést valamint aláírási pénzt is kap majd.
    Moyes, aki 2008ban hozta őt a Standard Liegetől, meg akarja erősíteni a középpályát,miután Paul Scholes visszavonult, míg Darren Fletcher betegségből gyógyul.
    A United valószínűleg feladta a Fabregasért vívott harcot. Fabregas azután lett a csapat legfőbb célpontja, miután Thiago Alcantara a Bayern Münchenhez igazolt.
    A Barcelona többször is kijelentette azt, hogy Fabregas nem eladó, annak ellenére sem, hogy a MU több ajánlatot is tett érte.
    Fellaini, aki várhatóan kevesebbe kerül majd, kijelentette, hogy szívesen dolgozna megint Moyessal.
    “Egy olyan csapathoz akarok menni, ahol az edző tényleg akar engem. 2008-ban az Everton mindenben meggyőzött,  de a leginkább meggyőző az David Moyes volt. Ő miatta lettem az a játékos, aki vagyok.”
    A karamellesek sztárja már többször is meggyőző volt a United ellen, lévén, hogy 2 alkalommal is betalált az utolsó 3 Old Traffordon vívott meccsen.

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: