• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Manchester City 25 millió euróért hozhatja Negredot!



    A PL ezüstérmese közel került Negredo leigazolásához, és már csak a csatárral kell megegyezzen, miután Stevan Jovetic áráról is megegyeztek.
    A két klub kedd reggel egyezett meg a 27 éves játékosról, így a City a következőkben már csak a játékossal kell megegyezzen.
    Negredo azután lett célpont, miután nem tudtak megegyezni Cavanival, a 63 milliós vételár, valamint a játékos heti 287 ezer eurós fizetési igénye miatt. A spanyol csatár fizetése most a duplájára fog nőni, heti 87 ezerre.
    A City erős kapcsolatot kovácsolt a spanyol csapattal, ahonnan 22 millió euróért szerződtette Jesus Navast korábban. Az átigazolásra az is utalt, hogy július elején a Sevilla megegyezett a Club Brugge csapatával Carlos Bacca átigazolásáról.
    Bacca fogja helyettesíteni Negredot, ahogy erre szombaton utalt Unay Emery vezetőedző is, amikor azt mondta, hogy Negredo várhatóan távozik.
    A megegyezés 24 órával azután született meg, miután a City bejelentette, hogy megegyezett a Fiorentinaval Stevan Jovetic 27 milliós vételáráról.
    Várhatóan hivatalos bejelentés szombaton vagy vasárnap lesz. A csapat ezen a nyáron 90 millió fontot költött, mivel leigazolta már júniusban Negredot, valamint a Shakhtar középpályását, Fernandinhot.

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: