• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Jorge: Villas-Boas kész arra, hogy a PSG-nél dolgozzon!



    Az egykori portugál válogatott szerint a Tottenham edzője készen áll a Ligue 1 bajnokának vezetésére. Artur Jorge szerint a Spurs főnöke nagy eredményeket érhet el a jobb anyagi forrásokkal rendelkező Parc de Princesbeli csapattal.

    A PSG-t már kapcsolatba hozták AVB-val, miután jelenlegi edzője, Carlo Ancelotti várhatóan a Real Madridhoz megy. “A PSG jelenleg egy nagy klub, és Villas-Boas kész arra, hogy nagy klubokat irányítson,”mondta Jorge a le Parisiennek. “A játékosok teszik naggyá a csapatot, és Andre Villas-Boas jó játékosokat talál Párizsban.”
    Jorge a PSG-t, a Benficat és a Portot is edzette, és szerinte a fiatalabb Villas-Boas megmutatta már eddig is, hogy mire lehet képes.
    “Nagyon fiatal edző, és nagy jövő előtt áll. Megvannak a képességei ehhez. Jóban kell legyen a játékosokkal. A múltban elég volt az, ha csak a padon ültél, de most már más időket élünk.”
    “Ha olyan nagy csapatoknál dolgozhatott, mint a Porto, a Chelsea és a Tottenham, akkor láthatjuk, hogy mire lehet képes. Mióta elhagyta Mourinhot, azóta sikeres a karrierje. Ha jól tud beszélni a játékosokkal, akkor ezek követni fogják. Villas-Boas nagyon erős.”

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: