• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Walcott élvezi a csatár posztot!



    Theo Walcott elismerte, hogy izgatottan várja a Brazília elleni vasárnapi meccset.
    Theo Walcott elismerte, hogy nagyon várja már az angol válogatott Brazília elleni meccsét, mivel csatárként játszhat majd.
    Az Arsenal támadója középcsatárként szerepel Roy Hodgson terveiben, mivel Daniel Sturridge, Jermain Defoe, és Danny Welbeck is sérült, így csak az egykori Southampton játékos marad erre a posztra..
    Walcott nagyon jó volt idén, annak ellenére, hogy a szélen játszott a szezon nagy részében. A 24 éves játékos viszont elismerte azt, hogy örül, ha középcsatárként játszhat.
    “Fantasztikus lenne. Mondtam már, hogy elől akarok játszani.
    “Az emberek azt mondják, hogy középen játszottam, viszont erre csak kevés lehetőségem volt, mivel szélről indulva szereztem a góljaim többségét.
    “Egy álom válik valóra, ha valaki az angol válogatottban játszhat. A vezetőedző rakja össze a csapatot, és mindenki azzal a reménnyel lép a pályára, hogy nyerjen. Edzésre kell menni, úgyhogy majd meglátjuk mi lesz.
    “Azt hiszem én vagyok a legjobb angol gólszerző a Premier Leagueben. Van önbizalmam, akkor is, ha csak a szélen játszottam. Bárhol játszok majd a válogatottban, boldog lennék, ha gólt tudnák lőni.”
    Walcott 21 gólt szerzett 43 meccsén az elmúlt szezonban,de nem rendszeres gólszerző a válogatottban, mivel 7 év alatt csak 4 gólt szerzett.

    Forrás:www.soccerway.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: