• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Hazard nem játszhat az Európa Liga döntőben!



    A Chelsea támadója, Eden Hazard kihagyja a szerdai EL döntőt a Benfica ellen, vádli sérülés miatt.
    A 22 éves belga válogatott az Aston Villa elleni 2-1 alkalmával sérült meg, így nem lehet ott a Chelsea idei legnagyobb meccsén.
    Hazard-aki 13 gólt szerzett idei 61 meccsén-nem lehet ott a meccsen, ahogy ezt Rafael Benitez is kiemelte keddi nyilatkozatában.
    A spanyol elismerte azt is, hogy John Terry játéka is kérdéses, és csak az utolsó percben dől el, mi is lesz vele.
    “Hazard nem lesz elérhető. John még próbálkozik, de csak szerdán tudunk dönteni, mi lesz vele.
    “Nem egyszerű ez számára a sérülése miatt, de majd szerdán tudjuk meg mi a helyzet, miután beszélünk az orvosi stábbal.”
    Benitezt a szurkolók továbbra is kritizálják a szurkolók, annak ellenére, hogy 26 győzelmet szerzett 46 meccsen, és már bejelentette azt, hogy távozik a csapattól.
    Az egykori Chelsea és Valencia edző viszont nagyon büszke lenne arra, ha európai győzelemre tudná vezetni a Stamford Bridge csapatát.
    Benitez megdícsérte a Benficat is, és edzőjét, Jorge Jesust, és tudja azt, hogy nem lesz egyszerű győzni ellenük a holland fővárosban.
    “Ez a döntő, és győzni akarok. Ha ez nem is sikerül, akkor is büszke leszek, mert nehéz körülmények között is győzni tudtunk.
    “Köszönetet kell mondjak a stábnak és a játékosoknak. Egy európai döntő mindig nehéz dolog. Ha gyorsan betalálsz, akkor változtatsz a felálláson, de akkor is, ha kapsz 3 gólt a félidőig. Nem szabad baj legyen az önbizalmunkkal, és hinnünk kell a sikerben.
    “Jorge Jesus egy jó edző, és jó, európai szinten is tapasztalt csapata van. 50-50% esélye van mindkét csapatnak, így meglátjuk mi lesz. Változtathatunk, de minden a pályán levő játékosokon fog múlni.”

    Forrás:www.soccerway.com




    Témakör:
    Európa-liga, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Újabb cikk: