• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Bale a Tottenham karakterét dícséri!



    A Tottenham sztárja, Gareth Bale szerint az a játék amit a Manchester City ellen mutattak, segíteni fogja őket abban, hogy az első 4-ben végezzenek.
    A walesi visszatért sérüléséből, és 90 percet játszott a White Hart Lanen. Jó formában játszott, mivel ő készítette elő Clint Dempsey egyenlítő gólját, majd ő szerezte meg a hazai csapat 3. gólját is.
    A 23 éves játékos, aki élvezte azt, hogy a 2.félidőben szélesebb területe volt, megdicsérte csapattársait, akik a végéig harcoltak, és létfontosságú győzelmet szereztek a címvédő ellen.
    “Nem szélsőkkel játszottak, így elég masszív volt a középpálya,”mondta a Sky Sportsnak. “Félidőben azt mondta az edző, hogy a szélen sok hely van, és ez jó húzás volt afelé, hogy megszerezzük a 3 pontot.
    “Az egyenlítés megadta az esélyt arra, hogy legyőzzük őket. Mikor ez jött, akkor a tömeg hajtott előre, és mi erős karaktert mutattunk.”
    Az eredmény AVB csapatának esélyeit jelentősen növeli arra, hogy BL-t érő helyen végezzen.
    Bale szerint a City elleni győzelem önbizalmat adhat nekik.
    “Ez kemény, mert a csapat minden évben fejlődik, és a játékosok a Bajnokok Ligájában akarnak szerepelni, a legjobbak ellen.
    “Ma megmutattuk azt, hogy miért is kell hajtsunk egész évben, hogy elérjük a legjobb 4et.”
    Jermain Defoe csereként beállva talált be, ezzel lett 2-1. Nagyon boldog volt a gól után, de az angol válogatott játékosa megdicsérte csapattársait a fordítás miatt.
    “A meccs előtt tudtuk, hogy nehéz lesz.
    “A Manchester City egy nagyszerű csapat, de mi nagyszerű karaktert mutattunk, jól játszottunk, és minden összejött. A vége hihetetlen volt, és mindenki boldog.
    “Csatárként gólokat akarsz szerezni, de mindig mondtam, hogy a legfontosabb az, hogy meglegyen a 3 pont-de most nagyon boldog vagyok, hogy sikerült.”

    Forrás:www.soccerway.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: