• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ivanovic: Kötelező a változás a Chelseanél!  A Chelsea védője, Branislav Ivanovic elismeri, hogy ő és csapattársai is a tükörbe kell nézzenek, és rá kell jöjjenek arra, hogy nem teszik jól a dolgukat.
  A szerb játékos nem támadni akar így, viszont az igaz, hogy a Chelsea eddig szezonja elég vergődéses.
  A Chelsea- a 4.helyre estek vissza a PL-ben-,az első olyan BL címvédő, aki a csoportkörben kiesett, és a formájuk csak kis jelekben mutat javulást.
  Vesztettek a Steaua ellen az EL-ben csütörtökön, és most a MU-hoz utaznak az FA Kupa negyeddöntőjében, Ivanovic szerint viszont nagy javulásra van szükség a csapatnál.
  “Őszinték kell legyünk egymással. A tükörbe kell nézzük, ahol láthatjuk, hogy nem minden megy úgy, ahogy szeretnénk.
  “Nem azon a szinten játszunk, ahol tudnánk. Hogy realisták legyünk, ez normális lett. Gyorsan kell változzunk, mivel a meccsek suhannak el mellettünk.
  “Kifutunk az időből. Ha változtatni akarunk, akkor több karaktert és harci szellemet kellene mutassunk.
  “A csapat tavaly is ugyanebben a helyzetben volt, és végül minden jó lett. Erősek kell legyünk, egységesek, és olyan magasan kell befejezzük a szezont, amennyire csak lehet. Mostantól minden meccs csak nehezebb és nehezebb lesz.
  “Sok oka van annak, hogy rossz irányba megyünk, de itt az ideje, hogy ezen dolgozzunk, és nem kell visszanézni. Csak előre kell nézzünk.”

  Forrás: www.teamtalk.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Európa-liga, F.A. Kupa, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: