• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Ben Arfa: A PSG a karrierem kívánságlistáján van!



    A Newcastle középpályása, Hatem Ben Arfa véleménye szerint szívesen játszana a PSG-nél karrierje valamelyik szakaszában.

    A szélsőt a PSG-vel hozták kapcsolatba-aminek gyerekkorában szurkolt-és nem zárta ki azt, hogy egyszer a szülőországának fővárosában játsszon, de még mindig tudja azt, hogy a Newcastlenél is sok dolgot érhet el.
    “Sokan hoztak már kapcsolatba a PSG-vel, akiknek gyerekkorom óta szurkolok, és amelynek színeiben játszanák egy nap. De ambiciózus a Newcastle is, így maradok,” mondta Ben Arfa a TF1-nek.
    Ben Arfa volt az elmúlt szezon egyik legjobb szarkája, amikor a csapat az EL-be jutott. A szintén francia Arsene Wenger úgy írta le Ben Arfat, mint a legjobb generációjabeli francia játékost.
    Mióta 2010ben a Newcastlehoz érkezett kölcsönben a Marseilletől, a csúcs játékoskereső Graham Carr le van nyűgözve a játékos fejlődésétől.
    “A franciák nagyon jó játékosok, nagyon jó elmével bírnak, és győzni akarnak,” mondta.
    “Jobban szeretnék 11 franciát a csapatomba, mint 11 (gyengébbet) más nemzetiségűt. Például Hatem már régóta nálunk van, és nem gondoltam, hogy ilyen jó lenne a Newcastleban. Olyan szinten van, hogy egy nagyobb klubban is játszhatna.”
    A januári átigazolási időszakban Alan Pardew 5 franciát hozott a csapathoz, legkésőbb Moussa Sissokot, előtte pedig Yoan Gouffrant, Mapou-Yanga Mbiwat, Massadio Haidarat, valamint Mathieu Debuchyt.
    ” A francia kapcsolat nagyon sikeres, és ez arra bíztat minket, hogy folytassuk,” mondta Pardew.

    Forrás: www.soccerway.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: