• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Redknapp dühos a Kupa kudarc után!



    A QPR vezetőedzője, Harry Redknapp megszidta csapatát, miután sokkoló módon 4-2es vereséget szenvedett az MK Donstól.

    A Rangers League One-beli ellenfele már 4 góllal vezetett az 56.percben, Armand Traore öngólja, valamint Ryan Lowe, Ryan Harley, valamint Darren Potter góljai után.
    A PL-ben szereplő menedzser csapata Jay Bothroyd valamint Fabio Da Silva gólja révén jött vissza az utolsó 10 percben, de ez csak szépségtapasz volt a Kupából kieső csapat számára.
    Az egykori Spurs vezér ideges volt, és nem értette azt, hogy nem tudták legyőzni a Dons alakulatát.
    “Válogatott kapusunk van(Robert Green), jobb oldali védőnk a MU-tól(Fabio), Granero a Real Madridtól, Park a MU-tól. Biztos, hogy le tudnák győzni azt a csapatot, mely 2 osztállyal alacsonyabb, mint ők,” mondta a riportereknek.
    “Adtam nekik egy esélyt ma, mikor az ajtómon kopogtattak, mivel mindenki azt mondta, hogy jó csapatunk van, jó játékosokkal. Megkapta az esélyt mindenki, de elszúrták.”
    Redknapp azt is ki akarta fejezni, hogy csapatának mindenképp javulnia kell, ha el akar mozdulni az utolsó helyről, 5 pontra a bennmaradástól.
    “Mondtam, hogy fejlődnünk kell, ezért is néztünk szét Európa szerte az utóbbi 3 hétben. Az utolsó helyen állunk, mert csak ezt érdemeljük meg.
    ” Az utolsó 10 meccsen 10 pontot szereztünk, 1 pontot nagyjából meccsenként, de ki tudtunk helyenként törni a semmiből. Tudom, hogy fejlődnünk kell, és ezt fogjuk megpróbálni minden egyes héten.”

    Forrás: www.soccerway.com




    Témakör:
    F.A. Kupa, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: