• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Pardew elismeri, hogy a Newcastle nyomás alatt van !



    A Newcastle vezetőedzője, Alan Pardew elismeri, hogy lehet kiesnek akkor, ha nem tudnak januárban erősíteni.

    A szarkák az alsóházban találták magukat, mivel a sérülések valamint az eltiltások is gyengítették őket.
    A csapat csak 2 ponttal van a kiesőzóna fölött 16 meccsel a szezon vége előtt, de Pardew figyelemeztette a Newcastle játékosait, hogy nincsenek annyira jók, hogy mindenképp benn maradjanak.
    “Nem kell megfeledkezzünk arról, hogy kieshetünk,”mondta a riportereknek.
    “Jobb csapatok is estek már ki, mint mi. Kell egy vagy két játékos, hogy a Premier Leagueben maradjunk. Egy kicsit nyomás alatt vagyunk.
    “Fontos a csapat számára, hogy a jó úton menjen tovább, de nem hoztunk még nagyon rossz döntéseket, de tudnunk kell azt, hogy jelenleg hol is vagyunk, és azt, hogy rossz a helyzetünk most.
    “A mostani játékosállományunk nem elég egy ilyen klubhoz, és még sérülésektől és eltiltásoktól is sújtva vagyunk, valamint Demba Ba-t is elvesztettük.
    “Sok csapat, melynél voltam, nem volt annyira jó, mint a Newcastle. Egy jól irányított klub vagyunk, pénzügyileg. De tudjuk azt, hogy be kell fektessünk még a csapatba. Tudjuk azt is, hogy más csapatok is megteszik ezt.”
    Miután korábban nem sikerült leigazolják a QPR-os Loic Remyt, Pardew úgy érzi, hogy nagyon hamar meg kell erősítsék a keretet, amely túl gyenge.
    “Nem mondom azt, hogy mi vagyunk a leggyengébbek, de gyengék vagyunk,” mondta. ” Realista vagyok.
    “Nem mondom azt, hogy jók vagyunk, de tovább kell ezen lépjünk a szezon 2. felében. Meg kell küzdjünk, mivel most van az ideje annak, hogy megharcoljunk a helyünkért.”
    Remy a QPR-hoz ment, mivel ott kétszer olyan jó ajánlatot kapott, mint amit a Newcastle adott volna, de Pardew szerint ez volt a legjobb ajánlatuk amit csak tenni tudtak az elmúlt időben.
    “Biztos vagyok abban, hogy most vagyunk a legagresszívabbak pénzügyi téren, mióta a csapathoz kerültem,” mondta.

    Forrás: www.soccerway.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: