• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Az újságok Lampardot a Manchester Uniteddal hozzák össze!



    A MU Frank Lampardot akarja az Old Traffordra, miután nem akarják meghosszabbítani a szerződését a Stamford Bridgen, mely nyáron jár le.

    A United vezér, Alex Ferguson meg van győződve arról, hogy a 34 éves veterán középpályás nagyon jó munkát tudna végezni, a legmagasabb szintűt. Régóta csodálja a játékost, és már a Chelsea előtt meg akarta szerezni. Nem valószínű, hogy az üzlet most megvalósuljon, amikor még fizetni kell érte, azért is, mert Lampard maradni akar ebben a szezonban a Stamford Bridgen. A United készen áll arra, hogy 1 éves szerződést adjon neki nyáron, amit meg lehet hosszabbítani még egy évre, ha minden jól megy.
    A Daily Mail a MU-t a Galatasaray kapusával, Fernando Musleraval hozták kapcsolatba. A török jelentések szerint 14 millió fontot ajánlottak. Az Independent szerint a Crystal Palace még nem biztos abban, hogy eladja e 20 éves csatárát, Wilfried Zahat, aki iránt a MU és a Tottenham is érdeklődik.
    A Daily Mirror szerint Rooney már a West Ham elleni FA Kupa meccsen visszatér térdsérüléséből.
    Ugyanezen újság szerint a MU tavaly nyáron 5 millió fontot utasított vissza a védő, Zeki Fryersért,a Tottenhamtől, aki miatt jelenleg is vita folyik.

    Forrás: www.manutd.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: