• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Trasznfer hírek: Ba átigazolt, Cole a Kalapácsosoknál!



    A Chelsea leigazolta a Newcastle csatárát, Demba Ba-t, míg Joe Cole visszatért egykori klubjához, a West Hamhez, egy sűrű átigazolási napon.

    Négy nappal a piac nyitása után, sok klub aktivált, de a legfőbb igazolás Ba Chelseahez igazolása volt.
    A BL győztes bejelentette a szenegáli csatár leigazolását, 3 és fél évre, egyenlőre ismeretlen összegért, de ez a Newcastle által kért 7 millós kivásárlási ár körül van.
    Ba eddig 13 gólnál tart a PL-ben a Newcastle színeiben, ebben a szezonban, így holtversenyben a 3. a góllövőlistán, míg a klubnál 29 gólos 54 bajnoki fellépésén.
    Cole, aki 11 évesen csatlakozott a West Hamhez, a Liverpoolt hagyta el, és 18 hónapra írt alá az Upton Parkba.


    A 31 éves játékos 126szor lépett pályára már itt, míg 2003ban nem ment el a Chelseahez.
    7 évig volt a Stamford Bridgen, aztán Liverpool, és kölcsönben a Lille, de kevésbé volt sikeres, így a WHU-hoz került.
    A West Ham kölcsönvette az Arsenal csatárát, Marouane Chamakhot is. A marokkói válogatott játékos a szezon végéig maradhat.
    A magasan jegyzett fiatal Lewis Holtby a Tottenhamhez fog csatlakozni a szezon végén, miután a White Hart Lane csapata bejelentette, hogy biztosította a 22 éves játékos szolgálatait, akinek így már csak az orvosi vizsgálaton kell átmennie.
    Holtby Schalke-s szerződése júliusban jár le, és a Tottenham olyan csapatok előtt ért célba, mint a Liverpool, vagy az Everton, melyek szintén harcoltak az amúgy már a német válogatottban is bemutatkozó középpályásért.
    A Newcastle a francia Mathieu Debuchy-vel erősítette védelmét, aki a Lilletől érkezik, egyenlőre ismeretlen összegért.
    A 27 éves játékos az EB-n a francia válogatottban csillogott. A Newcastle egy jobb oldali védő megszerzésével erősített így, akivel már a szezon kezdete előtt is tárgyalt, de most már eredményre is jutottak, a jelentések szerint 5 millió fontért.
    Debuchy 12 alkalommal volt válogatott, 5 és fél éves szerződést írt alá.
    A PL szenvedő csapata, a QPR lecsapott a klub nélkül álló Tal Ben Haimra. Az izraeli védő, aki megjárta a Manchester Cityt, Boltont, West Hamet, a szezont végéig írt alá.
    A Hondurasi középpályás, Roger Espinoza csatlakozott a Wiganhez az MLS-ben szereplő Kansas City Wizardstól. A Fulham leigazolta a fiatal csatárt, Chris Davidet a Twentetől.
    A Championshipben szereplő Ipswich is sokat tevékenykedett. Kölcsönben megszerezte a csatár Aaron McLean-t (Hull Citytől), és David McGoldrickot (Nottingham Foresttől), akik a szezon végéig maradnak a Portman Roadon.
    Németországban a Bayern München bejelentette, hogy megegyezett a Mainz védőjével, Jan Kirchoffal, aki a szezon végén csatlakozik.

    Forrás: www.soccerway.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: