• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Lloris kedveli az életet a Spursnél!



    A 26 éves Hugo Lloris boldog a Tottenhamnél, annak ellenére, hogy még meg kell szokja a hektikus téli programot a Premier Leagueben.

    A francia portás a Lyontól jött a White Hart Lanere, és annak ellenére, hogy nem volt könnyű számára az első csapatba kerülni Brad Friedel fantasztikus formája miatt, most már Andre Villas Boas első számű választása lett.
    A Spurs sikeres volt decemberben és januárban, mivel csak 1 meccsét vesztette el a 6ból. Lloris minden meccsen játszott, és csak 2 gólt kapott.
    Mindig megvolt az a luxusa, amíg a Nice-nél és a Lyon-nál volt, hogy télen szabadságra menjen. A kapus elismerte azt, hogy extra pszichológiai terhelést kíván az, hogy folyamatosan éles maradjon Angliában, de jelezte, hogy élvezi minden percét az Észak-Londonban töltött időnek.
    „ Mentálisan plusz erőt kíván az ünnepi időszak”, mondta a L’Equipe-nek.
    „ Lesz egy pár nap pihenés a kupameccsek után januárban, hogy újra friss legyek.
    „ Viszont vidám itt minden nap. Azért vagyok, hogy itt legyek, és megtaláljam egy másik kultúrában is a határaimat. Ez fontos úgy emberileg, mint a sport terén.
    „Még ismerkedek az angol stadiumokkal, amik a legjobbak úgy pálya, mint hangulat terén is. Nagyon vidám ez így.”
    A Spurs 3-1re győzte le a kiesés ellen harcoló Readinget keddet, és így megelőzte a Chelseat, akik viszont visszaelőzhetnek, mivel szerdán fogadják a QPR-t.
    A győzelemmel a helyi rivális Arsenal előtt is már 5 pont az előny, akik pontokat vesztettek a Southampton elleni 1-1 során.
    A Spursnek most bajnoki szünete lesz, viszont a Kupában a Coventryt fogadja a White Hart Lane gyepén, szombaton.

    Forrás: www.soccerway.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: