• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • McLeish megkapta a Forest irányítását!



    A Nottingham Forest megerősítette, hogy kinevezték Alex McLeisht-t vezetőedzőnek, egy nappal azután, hogy elváltak Sean O’Driscolltól.


    Az egykori Birmingham és Aston Villa vezetőedző pénteken kezdi meg a munkát, és az első meccse szombaton lesz, a Crystal Palace ellen, a City Ground gyepén.
    “Boldog vagyok, hogy üdvözölhetem Alexet, és előre várom a vele való munkát,” mondta Fawaz Al Hasawi, a Forrest elnöke a klub hivatalos oldalának.
    “Alex feljuttatta a Birminghamet, és nagy tapasztalata van a Premier League-ben is.
    “Éhes a sikerre, és hiszek abban, hogy ő az az ember, aki segíthet minket abban, hogy elérjük a céljainkat, PL tapasztalata által.”
    Az 53 éves McLeish, aki dolgozott a Rangersnél valamint a skót válogatottnál is, azóta munkanélküli, mióta menesztették májusban a Villatól, miután csak 2 ponttal végzett a kiesést jelentő zóna felett a Premier League-ben.
    A skót, akit pénteken mutatnak majd be a médiának, örült a lehetőségnek, hogy visszatérhet egy olyan klubhoz, mely jelenleg 8. a másodosztályban.
    ” Nagyon várom már a munkát a Nottingham Forrestnél”, mondta McLeish a Forrest honlapjának.
    “Elég sokat töltöttem játékon kívül. Most frissnek érzem magam, és késznek a munkára.
    ” A tény, hogy egy olyan nagy csapat, mint a Forrest ajánlott nekem munkát, nagyszerű dolog- egy fantasztikus lehetőség.
    ” Már alig tudok várni, hogy elkezdjem, és várom azt, hogy találkozzak a játékosokkal, beszéljek velük, és levezényeljem az első edzést.”

    Forrás: www.teamtalk.com




    Témakör:
    The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: