• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Boldog a csoportelőséggel Hodgson



    Elégedett az angol menedzser, hogy sokak meglepetésére, nemcsak továbbjutottak a csoportból, hanem két győzelemmel és egy döntetlennel meg is nyerték azt.

    Felülmúlták a franciákat a csoportban, akik kikaptak Svédországtól 2-0- ra, így egy nappal többet pihenhetnek az olaszok elleni meccs előtt, ami kulcsfontosságú lehet a három nehéz mérkőzés után.

    „Jók voltak az ukránok, ha valaki azt mondja, megnyerjük a csoportot, nem hitte volna el senki, mivel nem sokan gondolták, hogy egyáltalán továbbjutunk. De pontokkal nyertünk, nem csak gólkülönbséggel. Jót fog tenni a plusz egy nap pihenő, mert fáradtak vagyunk a mai nehéz meccs után.” – mondta el Hodgson, majd hozzátette: „annak ellenére, hogy a hazai szurkolók voltak többen, az a néhány angol fantasztikus hangulatot teremtett, és hajtotta a csapatot. Távol az ukrán fővárostól, 60000 hazai szurkolóval szemben volt 4000 angol, ami nem sok, de jár nekik a tisztelet. Kemény mérkőzés volt, amiben volt egy kis szerencsénk is.”

    Hodgson úgy gondolja, reális az egygólos győzelem. Ezzel kapcsolatban elmondta: „az első félidőben jól játszottunk, de a támadásoknál nem koncentráltunk eléggé és rossz döntéseket hoztunk. Van hova fejlődni. Ez egy fiatal csapat, még nem régóta dolgozunk együtt.”

    Dicsérte az angol menedzser Rooneyt, aki góllal tért vissza eltiltás után. „Wayne Rooney megmutatta, hogy a legnehezebb meccseken is jól teljesít, ami nekünk nagyon fontos. A mai nap pont erre volt szükség. Jól játszott és keményen dolgozott. Veszélyesek voltunk, de több helyzetünk is lehetett volna. Nem a figyeltük a másik összecsapást. Nem voltunk óvatosak, hiszen tovább akartunk jutni a csoportból.”

    Forrás: www.thefa.com




    Témakör:
    Foci Eb, Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: