• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Roy: „Ez a győzelem több mint boldogság”



    Elégedett a lélektani győzelemmel Anglia menedzsere.

    Roy Hodgson kijelentette: meg van elégedve csapatával a Belgium ellen aratott győzelem után és hiába szorított John Terry és Gary Cahill állapotáért, sérülésük ugyan nem súlyos, de ki kell hagyniuk az EB-t. Helyettesíteni kell őket, de Danny Welbeck góljával aratott győzelmük szellemileg feldobta a csapatot az Európa Bajnokság előtt.

    „Természetesen nagyon elégedett vagyok. Kemény hét áll mögöttünk, sok játékost kipróbáltunk. A többszöri játékmegszakítás az ő malmukra hajtotta a vizet és nem tudtuk a saját játékunkat játszani. De így is jó hetet tudhatunk magunk mögött. Egy nagyon jó belga csapattal játszottunk, akik talán erősebbek a múlt heti norvég ellenfelünknél is. Ez a győzelem több mint boldogság.”

    Hodgson reméli, hogy Terry és Cahill gyorsan rendbe jön, azonban hozzátette, Cahill állkapocssérülése aggasztja. „Reméljük, hogy a CT sem mutat semmilyen törést, csak egy zúzódást, ami kevésbé rossz, de az nem akadályozná meg a játékát a tornán. Ami Johnt illeti, ő kicsit érzi a térdszalagját, ami nem egy komoly sérülés, de biztosak csak a vizsgálat után lehetünk.”




    Témakör:
    Foci Eb, Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: