• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Szárnyal a Wolves, ötgólos meccsen nyert a City



    A Wolverhampton Wanderers újabb győzelmet aratott, csakúgy, mint a Manchester City, míg a Norwich City és a Stoke City mérkőzésén döntetlen született.

    A szezont döntetlennel kezdő Norwich otthon fogadta az első fordulóban szintén ikszelő Stoke-ot. A Kanárik nyolc perccel az első játékrész vége előtt Ritchie De Laet góljával szereztek vezetést, de a továbbiakban nem alakultak ilyen jól a dolgaik.

    Valamivel több mint egyórányi játék után Leon Barnett piros lapot kapott, így tíz emberre fogyatkozott a hazai csapat. Sokáig úgy nézett ki, mégis meg tudják szerezni idei első győzelmüket, de a mérkőzés végén gólt szerző Kenwyne Jones megakadályozta őket ebben. 1-1 lett a végeredmény, jelenleg mindkét csapat két-két döntetlennel áll.

    Jót tett a Wolverhampton önbizalmának, hogy győzelemmel kezdte a bajnokságot, ráadásul idegenben. A Farkasok ezúttal is három pontot szereztek, most Kevin Doyle és Matt Jarvis góljaival a Fulhamet verték 2-0-ra. A csapat jelenleg a Premier League tabellájának második helyén áll.

    Az előző fordulóban a Swansea ellen parádézó Manchester City ezúttal a Bolton Wanderershez látogatott. David Silva és Gareth Barry találataival kétgólos előnybe kerültek a manchesteriek, de Ivan Klasnic tett róla, hogy a vendégek ne vonulhassanak teljes nyugalommal az öltözőbe az első játékrész végén.

    Alig kezdődött el a második félidő, Edin Dzeko visszaállította a kétgólos különbséget. Kevin Davies a 63. percben betalált, ezzel ismét szorossá téve az összecsapást, de több gól nem esett, ezzel győzött a City és az első helyre ugrott.

    A Cityben az Angliából menekülni vágyó Carlos Tévez is pályára lépett csereként.




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: