• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Szörnyen kezdtek Buzsákyék, szenvedett az Arsenal



    A Bolton Wanderers gálázott a Queens Park Rangers ellen, az Arsenal és a Liverpool erejéből pedig csak egy pontra futotta a Premier League első fordulójának első játéknapján.

    Buzsáky Ákos csapata, a QPR 1996 óta először játszott Premier League-mérkőzést, de nem sikerült valami jól a visszatérése. A kék-fehérek pályán 4-0-s pofonba szaladtak bele a Bolton Wanderers ellen.

    Buzsáky a cserepadon kezdte a mérkőzést, a 73. percben lépett pályára Adel Taarabt helyett. A hazaiak tíz emberrel fejezték be a találkozót, a játékvezető az utolsó pillanatokban kiállította Clint Hillt.

    A négy újonccal felálló Liverpool a Sunderland ellen kezdte meg a szezont. Kenny Dalglish csapata hiába játszott hazai pályán, csak egy 1-1-es döntetlenre futotta erejéből.

    A QPR mellett egy másik újonc, a Norwich City is pályára lépett ma, a sárga-zöldek a Wigan Athletichez látogattak. Ben Watson büntetőből szerzett góljával a Latics szerzett vezetést, de az első félidő végén Wesley Hoolahan egyenlített. Az eredmény már nem változott, maradt az 1-1.

    A Fulham és az Aston Villa összecsapásán a londoniaknak voltak nagyobb helyzeteik, de Shay Given megőrizte a birminghamiek kapuját a góltól, 0-0-ra végeztek a csapatok. A Villánál nagy reményekkel várt Charles N’Zogbia nem nyújtott maradandót, a Goal.com egyenesen a mérkőzés legnagyobb csalódásának nevezi a játékost.

    Jól kezdett az előző idényben a kiesést éppen csak elkerülő Wolverhampton Wanderers. A Farkasok 2-1-es győzelmet arattak a Blackburn Rovers otthonában. Mauro Formica góljával még a hazaiak szereztek vezetést, de Steven Fletcher gyorsan egyenlített, Stephen Ward pedig megszerezte a győzelmet jelentő gólt.

    A játéknap utolsó mérkőzése volt talán a legjobban várt találkozó: a Newcastle United fogadta az Arsenalt. A meccs színvonala messze elmaradt a várakozásoktól, egyik csapat sem jutott el komolyabb helyzetig, 0-0-s eredmény született. Gervinho számára nem sikerült jól a bemutatkozás, az Ágyúsok újonca megütötte Joey Baront a 76. percben, amiért piros lapot kapott.




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: