• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Scholes Modricot választaná



    Bár Paul Scholes úgy érzi, a Manchester Unitednek nem kell pótolnia őt, ha választania kellene a csapattal szóba hozott középpályások közül, Luka Modric mellett tenné le a voksát.

    A Vörös Ördögök pénzügyi igazgatója, David Gill nemrég elmondta, csapata még egy játékost szeretne igazolni. A várakozások szerint egy kreatív középpályás érkezik majd az Old Traffordra, hogy a szezon végén visszavonult legenda helyébe lépjen.

    Leggyakrabban Modric, az Internazionaléban játszó Wesley Sneijder és az arsenalos Samir Nasri neve merül fel a manchesteriekkel kapcsolatban. Scholes legjobban a horvát válogatott sztár érkezésének örülne.

    “Nem hinném, hogy ilyen nagy gondot kellene fordítani a pótlásomra, mivel már négy-öt éve nem az a játékos voltam, mint fénykoromban” – kezdte a 36 éves korábbi középpályás.

    “Akik eddig szóba kerültek, mind jó játékosai lehetnének a Unitednek, de a három közül mégis kiemelném Modricot. Nagyon jó benyomást tett rám, mikor egymás ellen játszottunk, mindig a Tottenham legjobbjai közé tartozik.”

    “Persze semmire sincs garancia, lehet, hogy leigazoljuk 35-40 millió fontért Sneijdert, és nem válik be. A Real Madridban sem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket, pedig remek játékos. Sosem lehet tudni, mi sül ki egy átigazolásból.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Újabb cikk: