• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Scholes dühös az önző játékosokra



    Paul Scholes szerint a kisebb csapatokból érkező, feltűnést kereső játékosoknak köszönheti az angol válogatott, hogy rendre az elvárások alatt teljesít.

    A Manchester United legendája mindössze 66 mérkőzésen képviselhette Angliát, mivel már igen korán, a 2004-es Európa-bajnokság után lemondta a válogatottságot.

    A 36 éves egykori középpályás úgy véli, a kisebb kluboktól érkező játékosok a válogatottban nyújtott teljesítményükkel próbálják felkelteni az élcsapatok érdeklődését, ezért sokszor túl önzően játszanak.

    “Ha egy csapat tagja vagy, szeretnél jól játszani, hasznos tagja lenni a keretnek, de vannak önző, egyénieskedő játékosok, akik csak a saját hasznukat nézik. Ebből lett elegem, ez dühített fel” – mondta Scholes.

    “Amikor a válogatottban játszottam, mindig úgy éreztem, hogy a az Aston Villából és a hasonló csapatokból érkező játékosok a nemzeti csapatot akarják felhasználni, hogy szerződést kapjanak egy élcsapattól.”

    “A válogatottság nem erről szól, de nekik csak az számít, hogy ott legyen a nevük a címlapon, hogy nagyobb csapatot kerítsenek maguknak, és ez nagy önzőség. Ez a legnagyobb baja a válogatottnak.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Újabb cikk: