• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Nasri: “Trófeákat akarok, nem pénzt!”



    Samir Nasri elmondta, ha valóban elhagyja az Arsenalt, azt nem egy jobb ajánlatért teszi majd, hanem azért, hogy végre nyerhessen valamit.

    Továbbra sem csitulnak a találgatások a francia sztár jövője körül, legélénkebben a két városi rivális, a Manchester City és a Manchester United érdeklődik iránta.

    A 24 éves szélső a legutóbbi három szezont az Ágyúsoknál töltötte, de ezalatt az idő alatt semmit nem nyert, ráadásul csapata eddig nem is kezdett komolyabb erősítésekbe, ami bizakodásra adhatna okot.

    Elmondása szerint ez az oka, hogy komolyan fontolgatja a távozását, és nem az, hogy jobb fizetésben reménykedik.

    “Soha nem a pénz motivált, mindig is a pályafutásomat tartottam szem előtt, mikor meghoztam a döntéseimet” – mondta a korábbi Marseille-játékos.

    “Nem akarok olyan csapathoz igazolni, ahol nem játszhatom a saját játékomat, ahol nem érzem jól magam, viszont rengeteget keresek. Mi, profi focisták így is hatalmas fizetésekért játszunk, a lényeg nem ez, hanem, hogy minél sikeresebb pályafutásunk legyen.”

    “Ha nem tudsz trófeákat felmutatni, semmi esélyed, hogy aranylabdás legyél. Azért jöttem az Arsenalhoz, hogy nyerjek valamit, mert a 2004-es U17-es Európa-bajnokság óta semmi sem jött össze.”

    “Éhes vagyok a sikerre. Azért focizom, mert imádom ezt a játékot, és nagyszerű érzés együtt elérni valamit. A társaiddal együtt magasba emelni egy trófeát az egyik legszebb része ennek a sportnak.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: