• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A City lemondott Sánchezről



    A Manchester City menedzsere, Roberto Mancini szerint már semmi esély rá, hogy csapata megszerezze Alexis Sánchezt az Udinesétől.

    A chilei válogatott játékos jövője lett az egyik legfelkapottabb téma az idei átigazolási időszakban, a fiatal szélsőt a Manchester City, a Manchester United és a Barcelona is szeretné leigazolni.

    A City a hírek szerint tett egy 30 millió fontos ajánlatot, aminél nem hajlandóak följebb menni, a baj csak az, hogy az udineiek 44 milliót kérnek 22 éves sztárjukért.

    “Beszéltem Sánchezzel, azt mondta, szívesen jönne a Manchester Cityhez, de a legutóbbi ajánlatunk után úgy döntöttünk, feladjuk” – mondta Mancini.

    Az Udinese elnöke, Giampaolo Pozzo nem tud róla, hogy az angolok kiszálltak volna a versenyből, de elmondása szerint Sánchez amúgy is szívesebben igazolna Spanyolországba, mint Angliába.

    “Hogy a City kiszállt-e? Ezt tőlük kell megkérdezni, én nem tárgyaltam velük. A játékos a Barcelonához szeretne menni, és velük már folynak is az egyeztetések. Egy kis higgadtsággal hamarosan megállapodás születhet a két klub között” – nyilatkozta Pozzo.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: