• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Twitteren buktak le a hajnalig italozó birminghamiek



    Colin Doyle felesége a Twitteren buktatta le férjét és még néhány Birmingham City-játékost, akik hajnalig mulatoztak. A menedzser, Alex McLeish egyáltalán nem örült a híreknek.

    A kék mezesek hétfőn tartották a szokásos évadzáró bulit, néhány játékos túlzásba vitte az iszogatást, az ír kapus, Colin Doyle például hajnali 4-kor ért haza, amitől felesége, Becky Doyle nem volt elragadtatva. A dühös nő a Twitteren panaszkodta ki magát.

    “A fenébe a férjemmel, négykor esett haza Ben Foster társaságában, és sikerült felébreszteniük. Miért nem lehet akkor bulizni, mikor már biztos a bentmaradás?” – írta Becky.

    A bejegyzés néhány óra múlva eltűnt, de a hír így is McLeich fülébe jutott, aki nem örült túlzottan. A Birmingham jelenleg mindössze jobb gólkülönbsége miatt kerüli el a kiesőzónát, az utolsó fordulóban pedig a Tottenham Hotspur otthonába látogat, így a játékosoknak valóban inkább a focira kellene figyelniük.

    “Néhány srác rossz döntést hozott, amikor sokáig kimaradtak. Emiatt nagyon csalódott vagyok. Sokan vannak azonban, akik időben hazamentek, ezért tisztességtelen lenne az egész csapatot büntetni” – mondta a skót edző.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: