• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Fogynak a Sunderland csatárai



    Asamoah Gyan és Danny Welbeck is lesérült, így nagy kérdés, milyen csatársorral játssza le a Sunderland az idény utolsó mérkőzéseit.

    Mindkét támadó a Wigan Athletic ellen 4-2-re megnyert bajnokin sérült le, mostanra kiderült, valószínűleg egyikük sem léphet már pályára ebben a szezonban.

    A Manchester Unitedtől kölcsönvett Welbeck már vissza is tért a Vörös Ördögökhöz, hogy az ottani orvosok is megvizsgálhassák, míg Gyant a Fekete Macskák orvosi stábja vette kezelésbe.

    “Welbeck és Gyan is megsérültek, nem valószínű, hogy a szezon végéig felépülnek. A legfontosabb, hogy győztünk, de nem mehetünk el a tény mellett, hogy megint kidőlt két játékosunk. Rá kell jönnünk, miért van ez, és miért van csak 13-14 egészséges futballistánk 24 helyett” – mondta a Sunderland mestere, Steve Bruce

    A piros-fehérek csatárai közül Fraizer Campbell nemrég műtéten esett át, és csak jövő ilyenkor játszhat újra, Darren Bent pedig télen az Aston Villához igazolt, így egyelőre nem tudni, Steve Bruce kikkel rohamoztatja majd a Fulham kapuját a következő fordulóban.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: