• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Coyle nagyon örül Cohen góljának



    A Bolton Wanderers mestere, Owen Coyle különösen örül, hogy épp Tamir Cohen szerezte meg a győztes gólt az Arsenal ellen, aki rendkívül nehéz időszakon van túl.

    Az izraeli játékos tavaly nyáron kisebb műtéten esett át, ami miatt nem sikerült úgy a szezonkezdete, ahogy szerette volna. Majd decemberben édesapja, Avi Cohen súlyos motorbalesetet szenvedett, és kilenc nappal később életét vesztette.

    Vasárnap végre valami jó is történt a középpályással, az Arsenal elleni bajnoki hajrájában gólt fejelt, ezzel 2-1-es sikerhez segítve a Wandererst.

    “Mindenki számára nagyon érzelemdús pillanat volt, mikor Tamir gólt szerzett. Lelkileg óriási szüksége volt erre” – mondta Coyle.

    “Nyáron meg kellett műteni, ezért később kezdhetett el edzeni, és jóval gyengébb fizikai állapotban volt a szezon kezdetekor, mint a többiek. Ezután következett édesapja balesete és halála.”

    “Ez az egész csapatot megviselte, hiszen a tragédia előtt egy héttel Avi ellátogatott hozzánk. Egy nagyon kedves embert ismertünk meg a személyében.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: