• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • BL: Kérdéses Bale játéka



    Egyelőre nem tudni, hogy pályára léphet-e Gareth Bale a Tottenham Hotspur Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésén.

    A világ egyik legjobb fiatal balbekkjeként számon tartott Bale csapatkapitányként szerepelhetett volna a walesi válogatottban Anglia ellen, de egy térdszalagsérülés miatt ki kellett hagynia a találkozót.

    A Spurs mestere, Harry Redknapp nem tudja, mikor lesz újra bevethető állapotban egyik legjobb játékosa, így az sem biztos, hogy jövő héten, a Santiago Berabéuban vállalhatja a játékot.

    “Nagyon szeretnénk, ha számíthatnánk rá a következő meccseken, de ha nem egészséges, akkor nem tudunk mit tenni, nem játszathatjuk” – mondta a korábbi Portsmouth-edző.

    “Reggel ő is itt volt az edzőpályán, bár nem tréningezett a csapat többi tagjával, az erőnléti edzőkkel dolgozott egy kicsit és úgy tűnt, nincs olyan rossz állapotban. Pár napon belül két fontos meccset is játszunk, egyelőre nem tudjuk, hogy melyiken játszhat, ha egyáltalán felépül addig.”

    “A Real Madrid elleni BL-találkozó természetesen nagyon fontos a számunkra, de ugyanígy a hétvégi, Wigan elleni bajnoki is, hiszen szeretnénk ismét BL-szereplést érő helyen végezni.”

    Forrás: Goal.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: