• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Chilei tinit igazolna a MU



    A Manchester United 4 millió eurót is hajlandó lenne kifizetni az Universidad de Chile 16 éves támadójáért, Angelo Henríquezért.

    Az ifjú chilei az Ecuadorban zajló U17-es dél-amerikai kontinenstornán hívta fel magára a figyelmet. Bár hazája csalódást keltően teljesített és már az első körben búcsúzott, ő megtette a magáét, négy meccsen háromszor talált be.

    A Unitedet annyira meggyőzte Henríquez játéka, hogy meghívták próbajátékra, és a hírek szerint egy 4 millió eurós ajánlatot is fontolgatnak. A fiatal tehetség nagyon örülne, ha valóban az angol sztárcsapatban kötne ki.

    “Természetesen óriási dolog a számomra, hogy egy olyan elismert nagy csapat érdeklődik irántam, mint a Manchester United. Egy álmom válna valóra, ha oda igazolhatnék” – kezdte a csatár.

    “Tudom, hogy nem szabad elszállnom, ha komoly focista szeretnék lenni. Nem mehetek állandóan bulizni és nem villoghatok a pletykalapok címlapján, de én nem is szeretem az ilyen dolgokat.”

    “Az egyetlen ami érdekel, hogy végre bemutatkozhassak a jelenlegi csapatomban, mert Manchesterben azt mondták, hogy csak akkor igazolhatok Angliába, ha gyűjtök egy kis tapasztalatot.”

    Forrás: Goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: