• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Vidic elkerülné az angolokat



    Nemanja Vidic nem örülne, ha Szerbia az angolokkal kerülne össze a legjobb 16 között, persze tudja, először is tovább kellene jutniuk a csoportjukból.

    Ha a szerbek megszereznék a második helyet a D csoportban, ahol Németországgal, Ghánával és Ausztráliával kell megküzdeniük, az angolok pedig megnyernék a C jelű kvartettet, valóra válna Vidic rémálma, azaz összetalálkozna a két csapat.

    Ami azonban ennél is rosszabb lenne a Manchester United védőjének, ha válogatottja ismét úgy járna, mint négy éve Németországban, amikor mindössze egyetlen pontot gyűjtve estek ki és a 32. helyre csúsztak vissza a rangsorban, azaz a vb legrosszabb csapata lettek.

    „Ha továbbjutunk a csoportunkból, szeretném elkerülni Angliát. Ők a legerősebbek, akikkel összekerülhetünk, ezért nem szeretnék ellenük játszani” – mondta a 28 éves bekk.

    „Angliában játszom, ezek ellen a srácok ellen játszom hétről-hétre, néhányukkal pedig naponta együtt edzek. Tudom, miről beszélek. A legfontosabb azonban, hogy odafigyeljünk a csoportmeccsekre és továbbjussunk. Nagyszerű lenne, ha sikerülne, onnantól már minden meccs ajándék.”

    „Mindenkinek nagy öröm, ha játszhat egy világbajnokságon. Én sem vagyok kivétel, de nekem az is nagyon fontos, hogy jó teljesítményt nyújtsak, olyat, amire büszke lehetek. Elértem azt a kort, amikor el kell gondolkodnom azon, hogy talán ez lesz az utolsó vb-m. Szeretném emlékezetessé tenni magamnak és minden szerbnek.”

    Forrás: FIFA.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: