• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Cruyff: “Capellóval nem fog menni”



    Bár sokan a világbajnokság egyik fő esélyesének tartják az angolokat, a holland legenda, Johan Cruyff szerint nincs esélyük komoly eredményt elérni, amíg Fabio Capello ül a kispadjukon.

    A Barcelona egykori sztárja szerint az olasz mesterek mindent az eredményességnek próbálnak alárendelni, de emiatt hamar kiismerhetővé válik csapatuk játéka.

    Cruyff úgy véli, a Háromoroszlánosokat irányító Capello, a Manchester City kispadján ülő Roberto Mancini és a Chelsea menedzsere, Carlo Ancelotti is ezt az elvet követi, amivel rengeteget ártanak az angol labdarúgásnak.

    „Most, hogy Capello a szövetségi kapitány, az egész világ tudja, hogy mit fognak játszani az angolok” – mondta Cruyff a Mirrornak adott nyilatkozatában.

    „Az olasz szakemberek filozófiája rossz hatással van a labdarúgásra. Capello mellett Ancleottit vagy akár Mancinit is felhozhatnám példaképp.”

    „Csak az eredmény érdekli őket, teljesen mindegy, milyen játékkal érik el azt. Mostanra az angol válogatott is felvette az olaszos stílust.”

    „A 2006-os gyenge világbajnoki szereplés után az angoloknak szükségük lenne végre egy komoly sikerre, de Capellóval nem fog összejönni nekik.”

    Forrás: Goal.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: