• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Óvatos az Atlético, a Liverpool készen áll



    Raúl García figyelmeztette az Atlético Madrid játékosait, hogy idegenben sokkal nehezebb dolguk lesz a Liverpoollal, mint egy hete hazai pályán.

    A kisebbik madridi klub múlt csütörtökön Diego Forlán góljával 1-0-ra verte a Vörösöket az Európa-liga elődöntőjének első meccsén. García tudja, hogy a vezetés ellenére csapata nem dőlhet hátra kényelmesen, hiszen az Anfield Roadon bármire képes lehet Rafa Benítez csapata.

    „Nagy hiba lenne, ha nyugodtan, könnyed hangulatban lépnénk pályára csütörtökön” – kezdte a 23 éves középpályás. „Nagy nyomásra számítunk, sokkal jobban fognak játszani, mint Madridban. A Liverpool teljesen más hazai pályán, mint idegenben. Nehéz lesz meglepetést okozni egymásnak, hiszen a televíziós közvetítésekből mindenki tudja hogy mire számíthat.”

    A korábbi Osasuna-játékos abban reménykedik, hogy a Pool megszenvedi majd a térdműtéte után lábadozó Fernando Torres hiányát: „Ha ő nincs a pályán, az általában az egész csapatra kihat.”

    A liverpooliak ikonja, Steven Gerrard már alig várja, hogy pályára léphessen és mindent megtegyen csapata döntőbe juttatásáért.

    „Az első perctől kezdve pozitívan kell hozzáállnunk a mérkőzéshez, magunk mögé kell állítanunk a szurkolókat és bíznunk kell benne, hogy nyerhetünk” – mondta. „Korábban is voltunk már ilyen helyzetben, mégis eljutottunk idáig. Mindent bele fogunk adni.”

    „Készen állunk, ha kell, vérrel és izzadtsággal harcoljuk ki a fináléba kerülést. Vannak, akik kételkednek bennünk, de ebben az idényben hozzászokhattunk már ehhez. A legfontosabb, hogy mi bízzunk magunkban.”

    Forrás: STOP.hu/TEAMtalk.com




    Témakör:
    Európa-liga, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: