• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Egész Európa Torrest akarja



    Roberto Mancini szerint minden európai nagycsapat szívesen látná Fernando Torrest, így a Manchester Citynek nem lesz könnyű dolga, ha meg akarja szerezni.

    A Liverpool spanyol támadóját már többször szóba hozták a Cityvel és egyesek azt is tudni vélik, hogy a szezon után ajánlatot is tesznek érte a világoskék mezesek. Mancini nem tett egyértelmű utalást rá, hogy valóban szeretné leigazolni a játékost, de tudja, nem ők lennének az egyetlen érdeklődők.

    „Fernando Torres egy fantasztikus játékos, egész Európa őt akarja. Számunkra most az a legfontosabb, hogy lejátsszuk a még hátralévő meccseinket, aztán elkezdhetünk azon gondolkodni, hogy mit kéne változtatni a keretünkön” – nyilatkozta az olasz szakember.

    Az Internazionaléban is megfordult menedzser tudja, hogy csapata csak akkor lesz vonzó a legjobb játékosok számára, ha bejut a Bajnokok Ligájába. Korábban például Kaká és John Terry is nemet mondott a manchesterieknek a felkínált óriási fizetés ellenére.

    „A klasszisok mind a Bajnokok Ligájában szereplő csapatokban szeretnének játszani. Jövőre szeretném megnyerni a bajnokságot a csapatommal, ehhez pedig klasszisokra lesz szükség.”

    Forrás: Daily Mail




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: