• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Gera gólpassz és Fulham továbbjutás



    A Fulham már a 20. másodpercben megszerezte a vezető, és mint később kiderült egyben utolsó találatot a mérkőzésen.

    Gyorsan eldöntötte a Fulham a továbbjutás kérdését a Wolfsburg stadionjában. Zamora Gera passzát értékesítve a 20. másodpercben megszerezte a továbbjutást érő gólt. Ezek után az Angol csapat védekezésre és kontra támadásokra rendezkedett be, méghozzá hatásosan. A Wolfsburg egyszerűen nem tudta értékesíteni a kevés helyzetét amit kialakított.

    Gera Zoltán ismét nagyszerű teljesítményt nyújtott, hiszen gólpassza mellet többször is veszélyeztette a Németek kapuját, ezenfelül még remekbe szabott passzaival vetette  magát észre a mérkőzésen.

    A második félidő is hasonlóan alakult, a londoni kis csapat továbbra is nagyszerűen őrizte a megszerzett egy gólos előnyt, a Wolfsburg pedig nem tudott mit tenni a felállt védelemmel szemben. Mind a Fulhamnél, mind a Wolfsburgnál volt arra példa a második félidőben, hogy a gólvonalról kelljen menteni. Ezen kívül a Wolfsburg támadásai sorra elhaltak az ellenfél védelmén, a londoniak pedig nem erőltették a további gólszerzést.

    A mérkőzés érdekessége, hogy nem csak Gera Zoltán volt jelen a pályán magyarként. A mérkőzést vezető bíró Kassai Viktor volt, és a stábja is magyar tagokból állt, akik precízen vezették a mérkőzést egészen a lefújásig.




    Témakör:
    Európa-liga

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: