• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • BL: A Barcát és a Bayernt kapták az angolok



    Ma kisorsolták a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének és elődöntőjének párosításait, a Manchester United a Bayern Münchennel, az Arsenal a Barcelonával került össze.

    Miután az Internazionale kiejtette a Chelsea-t, a Liverpool pedig már a csoportkörök során távozott, már csak két csapat képviseli Angliát Európa legrangosabb nemzetközi kupasorozatában.

    Egyik gárdára sem vár könnyű feladat, az Arsenal az egyik nagy esélyest, a tavalyi győztes Barcelonát kapta. A két csapat legutóbb a 2006-os döntőben találkozott, akkor az emberhátrányban lévő Ágyúsok 2-1-es vereséget szenvedtek.

    Az AC Milant 7-2-es összesítéssel kiütő Manchester United a német Bayern Münchennel csap majd össze a legjobb négy közé jutásért. Az 1999-es fináléban emlékezetes mérkőzést játszottak egymás ellen, a bajorok a találkozó nagy részében vezettek, de a lefújás előtti pillanatokban fordítottak és nyertek az angolok.

    Az már biztos, hogy lesz francia csapat az elődöntőben, hiszen a Real Madridot kiverő Olympique Lyon a Bordeaux-val került össze. José Mourinho Internazionaléja a CSZKA Moszkva-val mérkőzik majd meg.

    A negyeddöntő párosításai:

    Bayern München-Manchester United

    Arsenal-Barcelona

    Lyon-Bordeaux

    Internazionale-CSZKA Moszkva

    Az elődöntő párosításai:

    BayernMan Utd-Lyon/Bordeaux

    Arsenal/Barcelona-Inter/CSZKA




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: