• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Young köszönetet mondott O’Neillnak



    Az Aston Villa szélsője, Ashley Young megköszönte Martin O’Neillnak, hogy akkor is kitartott mellette, amikor gyengébb formában játszott.

    A 24 éves játékos a Burnley elleni 5-2-es győzelem során ismét bebizonyította, hogy helye van a Villában, mely a sikernek köszönhetően versenyben maradt a BL-kvalifikációért.

    A korábbi Watford-futballista szerezte a birminghamiek egyenlítő gólját az első félidőben, majd gólpasszt adott Stewart Downingnak.

    Az idény korábbi részében többen megkérdőjelezték, hogy Young képes lesz-e újra olyan teljesítményre, mint tavaly, de O’Neill végig kiállt mellette.

    “Volt olyan időszak, amikor sokan azt mondták, hogy nem vagyok olyan jó, mint egy éve. A mester mindenben támogatott és segített visszatérni a jó útra” – kezdte Young.

    “Szeretném visszafizetni a bizalmát, ezért mindent meg fogok tenni a csapat sikeréért. Hatalmas szerepe volt benne, hogy visszatért az önbizalmam.”

    “Elégedett vagyok a mostani teljesítményemmel, főleg az elmúlt hetekben játszottam jól. A csapat doglai is nagyon jól alakulnak.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: