• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Davis vette át a Burnley irányítását



    A Burnley vezetősége a másodedzőt, Steve Davist bízta meg a csapat irányításával, mivel Owen Coyle már szinte biztosan a Bolton Wanderersé lesz.

    “A szakmai stáb tagjai veszik majd át a csapat irányítását Steve Davis vezetésével” – mondta a bordó mezesek elnöke, Barry Kilby.

    A Burnley és a Bolton ügyvédei jelenleg arról tárgyalnak, hogy mekkora összeget kell fizetnie a Wanderersnek Coyle-ért.

    “Nem mondhatnám, hogy baráti a viszony a két klub között. Nem igazán örülünk, hogy ilyenkor kerestek meg minket egy ilyen kényes ügyben” – folytatta Kilby.

    “Owen úgy gondolja, több esélye van a Premier League-ben folytatni edzői pályafutását, ha a nagyobb költségvetésű Boltonhoz szerződik.”

    “Nagy csapásként ért minket a távozása. Egyikünk sem akarta, hogy így legyen, mind felnőtt férfiak vagyunk, de érzékenyen érintett minket, mikor megtudtuk, hogy távozik.”

    “Arra számítottam, hogy ha távozik, akkor egy nagyobb csapathoz megy, nem egy olyanhoz, amelyik a kiesés ellen harcol. Persze elég régóta vagyok a futball körforgásában ahhoz, hogy tudjam, miként mennek a dolgok. Biztos vagyok benne, hogy ez egy nehéz döntés volt Owen számára is.”

    Davis munkáját a kapusedző, Phil Hughes segíti majd.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: