• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Villa a szezon végén dönt



    David Villa nyáron dönti majd el, hogy távozik-e a Valenciától. Elmondása szerint az is elképzelhető, hogy Angliába igazol.

    A spanyol válogatott támadó a világ egyik legkeresettebb csatárává nőte ki magát, mióta a Los Chében játszik.

    Nagyon szereti a fehér mezeseket és szívesen maradna, de karrierje szempontjából jobb lenne, ha máshol próbálna szerencsét. Akár a Premier League-ben is kipróbálná magát.

    “Annak idején azért mondtam, hogy biztosan nem megyek külföldre, mert volt néhány dolog, amiért Spanyolországban kellett maradnom” – mondta Villa.

    “A feleségem terhes volt, ezért úgy éreztem, nem lenne helyes, ha távoznék. Nagyon szeretem a Premier League-et, a La Liga mellett az a másik kedvenc bajnokságom. Nagyon sok barátom játszik ott.”

    “Nagyon sok világverő csapat van ott, amelyek nagyon szép focit játszanak.”

    “Kötelességemnek érzem, hogy a szezon végéig a Valenciánál maradjak. Egyelőre ez az én csapatom, tőlük kapom a fizetésem és szerződés köt hozzájuk.”

    “Nyáron lesz egy belső vizsgálat a klubnál, melynek során minden kiértékelnek. Ekkor én is elgondolkodok majd a jövőmön és meglátjuk, hogy mi lesz.”

    “A legtöbb, amit tehetek, hogy nyugodt maradok és megpróbálok minél több gólt lőni, hogy jó szezonom legyen klub- és válogatott szinten is.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: