• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Tévez kiáll Hughes mellett



    Carlos Tévez arra kérte a Manchester City tulajdonosait, hogy ne küldjék el a kispadról a menedzsert, Mark Hughest.

    Ma reggel olyan hírek láttak napvilágot, hogy a walesi szakembernek távoznia kell a City of Manchester Stadiumból, hogy átadja a helyét Guus Hiddinknek vagy egy másik nagy nevű edzőnek.

    A nyáron leigazolt argentin csatár, Carlos Tévez szerint a vezetőségnek egy kicsit türelmesebbnek kéne lennie.

    “Amikor először jöttem a klubhoz, hosszasan elbeszélgettem Mark Hughes-zal, aki elmondta, miként szeretne egyre nagyobb csapatot csinálni a Cityből” – mondta a korábbi United-játékos.

    “Az egyik fő oka annak, hogy idejöttem, az az, hogy hiszek Marknak és egyetértek a nézeteivel.”

    “Megértem, hogy a tulajdonosok azt szeretnék, ha a legjobbak közé kerülnénk. Bízom a csapatban és Markban is, tudom, hogy nagy csapat leszünk. Mindenben támogatom a menedzsert és számorma megdöbbentő, hogy egyáltalán felmerült a kirúgása.”

    “Persze tudnánk jobban is játszani, nincs olyan csapat a Premier League-ben, amely nem mondaná azt, hogy többet is ki tudna hozni magából. Rengeteg új játékos érkezett hozzánk, akiknek még össze kell szokniuk és sérültjeink is vannak.”

    “Nem leszünk egyik napról a másikra élcsapat, de megígérhetem, hogy előbb-utóbb elérjük a célunkat. Ehhez azonban türelmesnek és higgadtnak kell maradnunk. Bármi is történjen, én ki fogok állni a klub, a szurkolók és Mark Hughes mellett.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Újabb cikk: