• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A ‘Pool hosszabbítana Mascheranóval



    A Liverpool menedzsere, Rafa Benítez elárulta, hogy csapata tárgyalásokat folytat Javier Mascheranóval egy esetleges új szerződésről.

    Javier MascheranoRendszeresen jelennek meg különböző pletykák az argentin játékos jövőjével kapcsolatban. Leggyakrabban arról lehet olvasni, hogy a Barcelonához igazol.

    A Liverpool ezeket a találgatásokat természetesen cáfolja, hiszen nem szeretnének egy újabb fontos középpályást elveszíteni Xabi Alonso után.

    Mascherano néhányszor utalt rá, hogy nem igazán találja a helyét a Vörösöknél és szívesen játszana a Barcában, de úgy tűnik, hamarosan meghosszabbíthatja szerződését az Anfielden.

    “Körülbelül egy hónapja leültünk tárgyalni vele és az ügynökével, hogy megbeszéljük, miként látjuk a jövőt” – mondta Benítez.

    “Mindenki láthatja, hogy jól játszik, szerencsére ismét csúcsformába lendült. Elégedettek vagyunk vele és ő is boldognak látszik.”

    “Még két év van hátra a szerződéséből. Nemrég tárgyaltunk vele és hamarosan újra összeülünk, hogy a jövőjéről beszéljünk. A legutóbbi találkozó nagyon jó eredménnyel zárult.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: