• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Hart számára a Birmingham az első



    Joe Hart tudja, csak akkor kerülhet be az angol válogatottba, ha meg tudja tartani a helyét a Birmingham City kezdőjében.

    Joe HartA 22 éves tehetség a Manchester Citytől érkezett a birminghamiekhez. Az egész szezon a kékmezeseknél tölti kölcsönben, hogy tapasztalatot gyűjtsön.

    Hart nagyon szeretne az angol keret tagjaként részt venni a 2010-es dél-afrikai világbajnokságon.

    A fiatal hálóőr kimaradt a Szlovénia és Horvátország ellen készülő csapatból, de tudja, hogy nem szabad sokáig rágódnia az ilyesmin, mert a Birminghamnél Maik Taylor és Colin Doyle csak arra várnak, hogy elé kerüljenek a ranglétrán.

    “A Manchester Citynél rengeteget kellett volna szenvednem, hogy legalább egyszer bekerüljek a csapatba, a Birmingham azonban nagyszerű lehetőséget kínált a számomra. Boldogan jöttem ide a nyáron” – mondta Hart.

    “Pontosan tudom, hogy csak akkor lehet esélyem bekerülni a világbajnoki keretbe, ha rendszeresen pályára lépek a Premier League-ben.”

    “Sokan szeretnének bekerülni a válogatottba és néhányan valóban kiváló formában vannak. Az életemet is odaadnám, hogy a nemzeti csapat kapuját védhessem, de nincs időm ezen gondolkodni, mert Maik és Colin itt loholnak a nyakamban.”

    “Az első és a legfontosabb, hogy megőrizzem a helyemet a Birminghamben, ha ez sikerül, akkor bármi megtörténhet. Majd meglátjuk.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Újabb cikk: