• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Balhé volt a West Ham-Millwallon



    Még a sokat látott Gianfranco Zolát, a West Ham United menedzserét is meglepte a szurkolók viselkedése a Millwall elleni Ligakupa-mérkőzésen.

    Pillanatkép a lefújás utánHiába volt nagy a készültség, a rangadó nem zajlott le rendbontások nélkül. A stadionon kívül egy férfit mellkason szúrtak, többeket pedig letartóztattak.

    Az Upton Parkban sem volt jobb a helyzet, a szurkolók kétszer is berohantak a pályára, emiatt a Millwall játékosainak vissza kellett vonulniuk az öltözőjükbe.

    A WHU mestere, Zola hosszú évekig játszott Angliában, de saját elmondása szerint még soha nem látott ilyesmit. A találkozót hosszabbítás után a Kalapácsosok nyerték 3-1-re.

    “Részt vetem már néhány kemény meccsen és voltak érdekes tapasztalataim az ilyesmivel kapcsolatban. Hét évig futballoztam Londonban, de ilyet még nem láttam” – mondta az olasz mester.

    “Ezek a dolgok nem tesznek jót a sportágnak. Sokkoló volt látni, amit a szurkolók műveltek, teljesen ledöbbentem.”

    “Tudtam, hogy mindkét szurkolótábornak rengeteget jelent egy ilyen meccs, de nem gondoltam volna, hogy ilyesmi fog történni.”

    “Mit mondhatnék még? Sportember vagyok, szeretek kisétálni a pályára és élvezetes meccset varázsolni a szurkolók elé. Ezek ellen a dolgok ellen viszont én sem tudok mit tenni.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Egyéb kupák

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: