• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Wenger megérdemeltnek érzi a sikert



    Arsene Wenger elismeri, hogy csapata szerencsés gólokat szerzett tegnap, a Celtic ellen, de szerinte teljesen megérdemelten nyertek 2-0-ra.

    Arsene Wenger és Tony MowbrayAz Arsenal két perccel az első félidő vége előtt szabadrúgáshoz jutott, melyet Cesc Fabregas végzett el. A spanyol középpályás lövése megpattant William Gallas hátán, így Artur Borucnak esélye sem volt védeni.

    A vgeredmény a 71. percben alakult ki, amikor Gael Clichy beadásába olyan szerencsétlenül ért bele Gary Caldwell, hogy öngólt szerzett.

    Wenger szerint csapata teljesen megérdemelten nyert 2-0-ra. Ezzel az eredménnyel fél lábbal már a Bajnokok Ligája főtábláján érezhetik magukat.

    “Kemény összecsapás volt” – kezdte mondandóját a francia szakember.

    “Jobban játszottunk, uraltuk a meccset, de a Celtic végig harcolt és kontrákat indított. Jobbak voltunk, de végül csak két szerencsés góllal tudtunk győzni.”

    “Elismerem, hogy szerencsések voltunk, de több jó helyzetünk is volt, főleg a második félidő első negyedórájában.”

    “Egy nagyon erős csapatra volt szükségünk a győzelemhez. A szurkolók jobb hangulatot teremtettek, mint a Premier League-ben, a Celtic pedig nem adta fel a harcot, még 2-0-s hátrányban sem.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Újabb cikk: