• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Bale Hollandiában?



    Az Ajax menedzsere, Martin Jol utalásokat tett arra, hogy megpróbálja majd leigazolni Gareth Bale-t a Totenham Hotspurtől.

    Gareth BaleA tehetséges hátvéd 2007-ben 5 millió fontért igazolt a Spurshöz a Southamptontól, de nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket. Hol sérült volt, hol pedig formán kívül futballozott.

    Érdekesség vele kapcsolatban, hogy 24 bajnoki meccsen játszott eddig a londoniaknál, akik ezekből egyet sem nyertek meg.

    Jol, aki annak idején a Tottenhamhez vitte a walesi válogatott bekket, úgy érzi, jót tenne a játékosnak, ha távozna Angliából.

    “Egy nagyszerű csapatnál van, de muszáj lenne játszania, mivel csak így válhat jobbá egy játékos” – mondta a holland szakember.

    “Talán az lenne a legjobb a számára, ha Anglián kívül próbálna szerencsét. Lehet, hogy csak külföldön tudná visszanyerni az önbizalmát.”

    “Fiatalabb korában mestere volt a szabadrúgásoknak és a szögleteknek, nagyon kár lenne érte, ha nem érvényesíthetné az ilyen adottságait.”

    “Mikor a Spurshöz igazolt, sokan úgy gondolták, hogy nem áll készen, de én biztos voltam benne, hogy idővel világklasszis védő válik belőle. Még mindig így gondolom.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: