• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Farkasok leigazolták Doyle-t



    Kevin Doyle, akit többek között az Aston Villa, a Sunderland, a Bolton és a Fulham is szeretett volna leigazolni, a Wolverhampton Wandererst választotta.

    Kevin DoyleAz ír válogatott csatár négy évre írt alá a Premeir League újoncaival, akik a hírek szerint 6,5 millió fontot fizettek érte.

    Doyle St Patrick’s Athleticnél kezdte a pályafutását, majd a Cork Cityhez igazolt. 2005-ben került a Readinghez, ahol 154 bajnoki mérkőzésen 55 gólt szerzett.

    “Nagyon örülök, hogy ilyen hamar sikerült minden elrendezni és már alig várom, hogy elkezdhessem a munkát a csapatnál” – mondta a 25 éves játékos.

    “Körülbelül egy hete tárgyaltam a menedzserrel és a pénzügyi igazgatóval is, és ellátogattam a Wolverhampton edzőpályájára, ahol mindent alaposan megnéztem.”

    “Már egy ideje eldöntöttem, hogy itt szeretném folytatni a pályafutásomat. Remek érzés újre egy élvonalbeli klub tagjának lenni.”

    “Sajnálom, hogy el kellett hagynom a Readinget, mivel szép éveket töltöttem el ott, de ugyanakkor örülök annak, hogy ide jöhettem.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal), The Championship (másodosztály)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: